p

Avocado

ZAKAJ AVOCADO ?

Avocado je trgovina, ki prodaja oblačila …


Je res, golo dejstvo z odzvetimi vsemi subjektivnimi občutki je Avocado le to. Sama pa gledam nekoliko drugače. 

Kako, ti poskušam zapisati moje občutke v spodnjem zapisu… 

Bom na začetku konkretna. Za lažjo primerjavo imamo z nekaterimi trgovinami toliko skupnega kot ga ima mcdonalds z restavracijo, ki se trudi osrečit tudi na drugih nivojih kot samo najhitreje nahranit svojega gosta za čim nižjo vrednostjo. 

Nakupovalna izkušnja ni zgolj račun in oblačilo, ki ga odnesete s seboj in nosite na vam ljubem dogodku npr. Kaj in kdo smo se začne že preden stopite v trgovino. Na instagramu, v kolikor nas redno spremljate lahko rečemo, brez da bi se zlagali, da se trudimo z vsem kar spada h končnemu izgledu. Kaj to pomeni..

Skušamo vam pokazati in naučiti, vas tudi kdaj samo spomniti kar ste vedele (mogoče preden ste dobile otroka), da lepa obleka ni dovolj da se v svoji koži dobro počutite. 

Če bi posplošili kaj znamo najbolje, je pa verjetno to da vas slišimo in vidimo ( fizični stik je ključen – to pomeni obisk trgovine) , ter ne tiščimo v okvire modnih trendov, v premalo konfekcijo ker ste navezane na črko S ali pa kaj od marketinških trikov. 

Ko na koncu potegnemo črto želimo izkušnjo naredit pozitivno in prijetno, da lepo zlikano oblačilo ki ga poskusite točno takšnega kot ga boste oblekle za tisti dogodek, v lepi roza vrečki odnesete domov. 

Zraven še predebatiramo kako to oblačilo nositi, vzdržavati, kaj je primerno obut, kakšen nakit nadet, stil frizure ki vam bo odgovarjal in še mnogo več. Tudi stvari ki so skrite očem drugih, vplivajo na vaše končne počutje. Na koncu ste vi tista ki bo oddajala dobro energijo in ne samo oblačilo ki ga nadenete, ne glede kako lepo to zgleda na kateri drugi. 

In vse to, veliko bolj komplicirano kot se sliši zgoraj želimo vsak dan znova deliti z vami. 

Pustiti vtis in osrečiti.

Post a Comment