p

Svetovanje

Svetovanje

Prijavite se na svetovanje

V Avocadu dopuščamo možnost in vzpodbujamo raznolikost žensk zato verjamemo, da morajo biti oblačila izbrana v skladu s tem prepričanjem. Na splošno imamo na voljo neskončno izbiro oblačil, a verjamemo, da je prava le tista, ki je prilagojena in skladna s posameznico.

Nekatere znajo zase ustrezno izbrati oblačila, druge potrebujejo ob tem pomoč in strokovno svetovanje. Te naučimo s ciljem, da se bodo nekoč znale same igrati z enormno izbiro artiklov in iz njih prepoznati pravšnje. Na poti k temu, vam ponujamo rešitev v obliki individualnega svetovanja in poskušanja oblačil.

Sama storitev svetovanja je prilagojena posameznici in se jo izvaja izključno na osebnem pristopu, v našem prodajnem prostoru.

In ker se zavedamo občutljivosti te storitve, vam ob ponedeljkih ponujamo rezervacijo celotne trgovine le zase in individualno delo ena na ena s svetovalko. A je možno izbrati termin tudi v ostalih dneh, le z razliko, da vam takrat ne moremo zagotoviti rezervirane trgovine brez mimoidočih strank. Ta napoved obiska je za nas smiselna in pomembna, da se svetovalka pripravi na vaš obisk in tako zagotovi dodatno pomoč.

Skupaj premagujemo skrbi in dvome, oživljamo samozavest, ki je predolgo spala in načela vašo zunanjo podobo, z ustrezno izbiro oblačili podkrepljeno s stilskimi nasveti.

Dolgoletne izkušnje raznolikega osebnega stiliranja podajajo preverjenje rešitve na poti ustreznega kombiniranja oblačil. In ko k temu dodamo še kvalitetno izbiro kolekcij, ki zagotovijo izbiro artiklov po celovitosti in številnim priložnostim primerno, lahko (po)nudimo ugodno rešitev mnogim.

Z veseljem poskrbimo tudi zate in te na tem mestu povabimo, da si z izpolnjenim obrazcem priskrbiš in izkusiš doživetje trgovine Avocado.

Prijavi se že danes

Skupaj premagajmo skrbi in dvome ter oživimo samozavest z ustrezno izbiro oblačili podkrepljeno s stilskimi nasveti.