p

Avocado

We have your back.

Oh, pričakovanja in navdušenja ob koncu leta. Najlepši čas v letu.

Za mnoge. Za nekatere pa malo manj. Sploh ko se je treba za kak dogodek ali zabavo ob zaključku leta malo lepše obleci in urediti. Morda ti je slednje povsem odveč, ti povzroča nelagodje, ker tole res ni tvoje cup of tea. Ali pa ravno nasprotno in že komaj čakaš, da se pokažeš v novi obleki. Oboje je ok, vem pa, da že razmišljaš kaj boš izbrala če je v tebi vsaj malo fashioniste.

Tukaj si, ker iščeš tisto pravo obleko ali le inspiracijo za zabavo leta. Če bereš te vrstice potem te je zagotovo nekaj pritegnilo, da si nas obiskala in zato ti zaupam, da bomo tudi letos poskrbeli zate. A ne le za to priložnost.

Kaj imamo zate?

Izbrana je kolekcija oblačil, ki jih potrebuješ zdaj, v tem letnem času in v teh vremenskih razmerah.

Tople pletenine, oblačila za v službo, za poslovno modo, za vsakdanje klepete ob kavici in tudi za te posebne dogodke. Za žensko, ki si gradi kariero, za žensko, ki bi rada izboljšala in izoblikovala stil, morda le kak kos za osvežitev garderobe, za mamico, ki ji je udobje na prvem mestu, ko se podi za otrokom, tudi nosečnico in še in še.

Ne bom skromna, bom pa iskrena, da si želim, da vsaka najde pri nas tisto kar išče. Skrbno izbrana oblačila z mislijo na številne življenske situacije in raznolikost žensk. Praktičnost je zagotovo ena od lastnosti Avocada za katero sem želela, da jo ima. Avocado misli in izbira za (in namesto) vas.

Ravno zato se udobno nasloni, listaj po virtualnih policah in uživaj ob pogledu na kombinacije oblačil, skoraj tako kot ob srkanju vročega čaja, ki ga imaš najraje.

Ali pa izberi drugi možnost in v zavetju prijetnega ambienta naše trgovinice, dovoli da poskrbimo zate.

Dobrodošla.