p

O nas

Poslanstvo

Trgovina z oblačili,
ki ni samo to

Avocado je butična trgovina z oblačili za ženske v jedru mesta Maribor. Je prostor, kjer ponujamo ženskam lično razstavljeno blago ter modne dodatke ter nudimo osebno svetovanje ob izbiranju in poskušanju.

A nismo le to..

Pri nas je doma lepota. Na vsakem koraku ali bolje v vsakem kotičku prodajnega prostora. Pri nas domuje izjemen občutek estetike ne le na površju vidnega izgleda trgovinice ampak tudi globje. Dotikamo se prvin ženske lepote in negovanja. Zagovarjamo individualnost posameznic, navdihujemo s svojim slogom in skrbimo za izobraževanje o lepotni celovitosti.

Ne ponujamo in prodajamo izdelkov, jih veliko raje uporabljamo, nosimo sami in vas s zgledom motiviramo, navdihnemo.

Avocado se živi. Je osebna modna izpoved Katje – idejne ustanoviteljice. Med njima je tesno stkana vez, katera ne diha eno brez drugega.

Avocado je tudi prostor, kjer se ženske ob večkratnem obisku počutijo tako kot doma. Se bose sprehajajo od enega k drugem ogledalu ob poskušanju oblačil, se ogledujejo, izobražujejo in razvijajo svojstven stil in slog. Pri nas se uresničujejo želje. Tudi tiste posebne. Ob rojstnodnevnih presenečenjih, ob podarjenem osebnem stilskem svetovanju s strani moža, ob iskanju tiste “the one” obleke za najdaljšo noč v letu ali celo “after midnight” poročne obleke in še…

Tukaj vas radi pobožamo, kot je dejala ena od strank. V smislu, da prijazno navdihnemu in učimo ženske, da smo lahko vse stilsko dovršene. Z uporabnimi nasveti o kombiniranju in vzdrževanju oblačil pa vas tudi pospremimo ob zaključku nakupovanja. Kajti, dodana vrednost je naša osnova brez katere ni Avocada.

Lahko bi še naštevali kaj vse je Avocado, bržkone tudi kaj vse ni ampak to raje prepustimo vam. Veliko o nas izveste tudi na naših družabnih omrežjih, še delček več odslej na našem spletnem prostoru… a zagotovo, šteje največ izkušnja doživetja Avocada.

Prijazno vabljeni k nam.

Obišči nas in se pusti razvajati

Trgovina z oblačili, ki ni samo to. Dovolite, da vas zapeljemo v svet mode z individualnim svetovanjem, z ustrežljivostjo in nasveti o lepoti nasploh. Obiščite nas med prvimi in se pustite razvajati.