p

Avocado

Pripravljena na poletje – tokrat spakiramo kovček še zate!

Sedaj ko smo se dodobra navadili na visoke temperature in zamenjali oblačila za tanjša in bolj poletna, nam vedno nekaj manjka, ko odpremo garderobno omaro. Vsaj meni. In prav vem, da se v tej zagati kdaj znajdeš tudi ti.

Lanska poletna kolekcija tvoje omare je morda že pasé, morda se je material izpral, morda ti ni več všeč, ali ni več aktualna …uh,je razlogov. Morda smo se sami spremenili, da nam pač ne ustreza več.

Še en razlog več.

A kako bi lahko dobro pripravila in kvalitetno sestavila svojo omaro za letošnjo poletje? Pripravljena in urejena?

Odpri kovček in začniva pakirati..zdaj!

Pripravila sem seznam poletnih oblačil, ki v svojem obsegu zadovolji potrebe poletnih dni in dodobra osveži tvojo omaro.

Naravni materiali

Znano je, da poleti koža naravne materiale bolje prenaša, ker z njimi diha in nam je manj vroče. Bombaž in lan sta najbolj pogosta. Zato sem si omislili komplet kratkih hlač in srajce, ki ju lahko nosim skupaj ali vsak kos posebej. Skupaj deluje kot poletni kostim in je ob dodatku zlatega nakita in v roki cekra rezultat very chic. V moji omari se je znajdel v lila barvi, a se še spogledujem z bež, olivno zelenim in camel, ki prihajajo kmalu na naše police.

SRAJCA LAN / 54,90 €

KRATKE HLAČE LAN / 44,90 €

HLAČE LAN / 49,90 €

Bela

Rezervirana za poletje in vsaj eno belo, po možnosti še bombažno obleko potrebuješ v svoji omari. Izberi dolžino katera ti pristaja bolje. Za inspiracijo pa ti dodam moj predlog. Ta je dolga a ima kratko podlogo in prikupno navihane rokave. Za tiste najbolj vroče dni je tole idealna izbira.

OBLEKA COTTON / 79,90€

Posebna priložnost

Vsaj ena se nam zgodi, kajne? Naj si bo to poroka, praznovanje rojstnega dne, družabni dogodek ipd. Ko pomislim na kaj vse sem sama pozorna ob izbiri za posebne priložnosti, se mi v misli prikaže ta lepotica. Dolga krasna obleka, ki poskrbi za vau efekt. Ker je izredno udobna je ni težko nositi, niti kombinirati s čevlji in dodatki. Zagotovo pa je to kos, ki ga oblečeš še in še in se je nikdar ne naveličaš. A kaj bi več govorila, obleka sama o sebi pove vse.

OBLEKA ROSE GARDEN / 79,90 €

Kratka obleka

Vsaj ena krajša, decentne dolžine je dobrodošla. Lahko je pisana, pastelna, nežna, živahna… to povsem prepustim tebi. A naj ti bo pisana na kožo in takšna v kateri si predstavljaš da srkaš najljubši koktejl v družbi prijateljic. Moj top izbor pa najdeš tukaj.

OBLEKA ROSE / 69,90 €

OBLEKA BLEU / 74,90 €

OBLEKA KILKY / 54,90 €

Nekaj za vsak dan

Tole vedno iščemo, kajne? Nekaj v čem mi bo udobno a vseeno si želim urejenega videza. To je hkrati tudi kos, ki ga vzamem obvezno s seboj na morje. V tem brez posebnega truda izgledaš tipi topi. Za prvo jutranjo kavo, skok v trgovino, na pot do morja in več ur sedenja v avtu, sprehod z otroci.. si zamišljaš? To rabiš!

PAJAC KILKY / 49,90 €

Jeans

En dober jeans na poletje. Tako nekako pravi nepisano pravilo. In naj te rešim okov tesnega skinny jeansa- tega pospravi do jeseni, veliko udobneje ti bo v modelu, ki rahlo objame stegna, nežno stiste zadnjico in pas za silhueto, ki jo bodo zavidale najstnice. Ne verjameš? Poskusi ta model in se mi zahvali kasneje.

HLAČE JEANS / 59,90 €

Crochet

Najnovejši trend, ki sem ga nujno želela dodati na seznam. Hkrati je to novost tudi v moji omari in morem priznati, da mi je všeč ta boho, vintage vibe, ki ga oddaja. Plus, izjemno lepo se nosi in diha. Tudi prepiha. Dodaj ga k palazzo hlačam, jeansu ali le kot ogrinjalo čez kopalke – veliko načinov uporabe ima. Že ploskam!

TOP CROCHET / 29.90 €

OBLEKA CROCHET / 39,90 €

Udobni sandali

Trn v peti kajne? Kje najti udobne sandale s peto? Še dobro, da poznaš Avocado in da nekatere stvari namesto tebe postorimo mi. In izberemo. Ti so preizkušeno udobni sandali. In pika. Tudi če nisi vajena pet – verjemi, v teh boš plesala. Ker so na voljo v večih barvah, lahko izbereš svoje najljubše. Za upgrade tvoje garderobe ene takšne nujno dodaj na svoj seznam.

SANDALI BRAID / 44,90 €

In da ti bo še lažje, najdeš vse te kose tudi v naši trgovini. Če zaupaš svoji presoji, si jih zagotovi v spletni trgovini ali pa jih pridi poskusiti k nam in se prepričaj o pravi izbiri zase ob pomoči svetovanja.

Veselimo se te.