p

Avocado

Special occasion- kaj, kdaj in kako?

Začenjam na točki, kjer običajno pričnete ko stopite skozi vrata Avocada.. “nekaj rabim, grem..” In potem nastane tišina.

Včasih me ta zbeganost in po drugi strani želja po spremembi, po tem, da bi bile urejene in (sebi) lepe zares prevzame. Koliko si štejem v ponos, da se ob takih pomembnostih obrnete name in mi zaupate izbiro, mi je tudi v dokaz, da sem si v teh letih (bližamo se 20ki odkar skrbim za izgled žensk) nabrala bera izkušenj in znanj.
A po drugi strani, vem da prihajate tudi zato ker vam je všeč kako zase skrbim sama. Moj način dela izhaja iz skrbi in izbire oblačil zase.  Ne pravijo zaman, da zgled vzgaja in kot je pri relaciji otrok starš, je podobno tudi tukaj. A da ne zaidem preveč, kako se torej lotiti izbire oblačil za posebno priložnost?

Posebna priložnost je vsak dogodek, ki zahteva večjo pripravljenost in negovanje zunanjega izgleda. Torej prav vsak dogodek, ko želimo izbiro oblačil prilagoditi temi dogodka. Kje začnemo?

Najprej postavimo časovni okvir. Kdaj v letu in kdaj v dnevu. In kakšna je priložnost (poroka, krst, praznovanje rojstnega dne, maturanstki ples, podelitev diplome, razgovor za službo ipd)

Potem so tukaj želje in zamisli, ki ste si jih predstavile. Nato skladnost oblačila z vašo postavo, namembnosti dogodka (tudi lokacija) in časovnega okvirja. Na zadnjega vpliva tudi vreme.
Vse te “zahteve” je potrebno uskladiti z izbiro oblačila. A da vas ne zmeden preveč, v resnici ni tako zakomplicirano kot se morda sliši ampak najbrž vam je jasno, da ne greste v sandalih z ošiljeno ozko petko na piknik praznovanje rojstnega dne na travniku, kajne?

A kam po tak servis in kje najti pravo izbiro?

Sama vedno rečem, da pojdi tja, kjer sama storitev vzbuja zaupanje, imajo preverjene kompetence in ti je njihov stil všeč. Že tukaj je potrebno postaviti standarde visoko. In če povzamem iz našega vidika, torej iz Avocada, najdete pri nas ob teh vseh posebnih dogodkih v vaših življenjih servis na ravni naše strokovnosti in okusa sodobne mode. V kolikor nas spremljaš na družbenih omrežjih, si lahko že sama ustvarila mnenje.

A to je le en del..drugi del je odvisen od tebe. Tvojega počutja v oblačilih, samozavesti in nege.  Pogoj za lep izgled, ni le lepa obleka, ampak tudi ti. Tako, kot naj bodo oblačila zlikana in čevlji čisti bodi tudi ti negovana. Oprani lasje, umirjen, diskreten make up ki ti pristaja, nalakirani nohti in tako naprej..

Sliši se velik zalogaj a verjamite mi, učinek ko smo enkrat tam, napolni s samozavestjo. In osrečuje. Gremo skupaj po poti do tja?

Sledi mi na Avocadu za več stila&inspiracije.