p

Avocado

Pišem prvega …

Že dolgo nazaj sem razmišljala o njem, kako bi začela novo turnejo in kaj vse bi vzela s seboj.  V prenesem pomenu seveda. Ampak potem sem pomislila na vse objave, ki sem jih že spisala in se ustavila predčasno, da le ta ne bi bila predolga.

Koliko enih tem, problematik smo se že dotaknili v odkrivanju resnic.  Ob ustvarjanju teh sem si zamišljala, da bi bilo bolje pisati blog, v katerem bi lahko zajela vse svoje misli brez oziranja na število besed.

S spletno stranjo se je rodila tudi ta ideja in verjamem, da boste novice v obliki bloga lepo sprejele in rade prebirale, kot to počnete že sedaj pri objavah na družbenih omrežjih.

Ob prvem zapisu zadnjih Avocado novic – tako jih bom imenovali, bi se najprej rada dotaknila dobrodošlice na našem spletnem prostoru. 

Tukaj bo/je zaživela trgovinica za vse tiste, ki ste si ali si boste še zaželele naše izbire oblačil, pa ste preveč oddaljene od nas v Mariboru. 

Spletna trgovina je dodatna, vzporedna veja ponudbe in ne izpodriva osebne izkušnje, ki jo nudimo v Avocadu. Kljub temu, da si prizadevamo spletno izkušnjo približati osebnemu načinu in jo narediti prijazno, ostajamo tisti, ki nudimo posebno individualno doživetje le ob obisku. 

Verjamemo, da vseh napotkov, nasvetov in popravkov ne gre ujeti v komplet s spletnim nakupovanjem, kot tudi ne gre ujeti iskrenega stiska rok in oči, ki povedo več kot tisoč besed. 

Pa vendarle..

Avocadov spletni prostor služi kot vodič naše zgodbe in poskuša približati vizualno podobe prodajnega prostora in izbire oblačil v virtualno podobo tebi, ki si mojstrica spletnega nakupovanja ali pa tebi, ki bi se rada le prepričala o naši ponudbi in potrebuješ še nekaj vzpodbude za oseben obisk. 

Verjamo tudi, da bo služil kot v navdih in motivacijo s svojimi predlaganimi stilskimi kombinacijami, ki si jih kdaj želela poskusiti pa ni bilo dovolj poguma. 

Tukaj ustvarjamo prostor za ženske s svojstvenim modnim izražanjem, strmimo k etični lepoti, negovanju ženstvenosti in upogumljanju, da se skrb za lepo in negovano žensko ne skriva le v kvaliteti izbranih oblačil temveč v celovitosti. 

Ženske potrebujemo oblačila, ki so izbrana po kriterijih individualne uporabnosti, usklajena s postavo, načinom življenja, se ujemajo s karakterjem in vizualnimi lastnostmi.

Avocado zagotovo ni in ne bo le še ena spletna trgovina, je že sedaj prostor, unija žensk, ki stremimo k izpopolnjeni (samo)podobi.

Dobrodošle v Avocadov svet.